Firmamızdan Haberler
BASINDA ÇIKAN HABERLER İLE İLGİLİ DUYURU
Bazı yazılı ve görsel basında çıkan haberlerde yıl sonuna kadar ehliyete çevrilmeyen sertifikaların iptal edileceği söylenmiştir.

2018 EHLİYET SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI!
2018 Yılında 5 Teorik Sınav Yapılacaktır. İsteyen adaylar teorik dersleri bittikten sonra yazılı sınav tarihini beklemeden E-sınava girebilir.

İlkokul Mezunlarına Müjde!

  İlkokul Mezunları Şuan Ehliyet Alabiliyor!

 


OYAK BETON OPERATÖRLERİ EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI.

     TEKNİK OPERATÖRLÜK KURSU!!


 

HABERLER
 
   
OYAK BETON OPERATÖRLERİ EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI.

    Oyak Beton Yenibosna Tesisinde çalışmakta olan pompa ve mikser operatörlerinin kursu tamamlanmıştır.

   Teknik Operatörlük kursunun  iki hafta boyunca  vermiş olduğu eğitim sonunda, Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde   yapmış olduğu yazılı sınav başarı ile tamamlanmış,uygulamalı sınavda Yenibosna  tesisinide yapılmıştır.

  Eğitime katılan 13 Transmikser operatörü ile 4 Pompa operatörü kursiyeri eğitimlerini tamamladıktan sonra 03 Mart 2012 tarihinde yapılan İSG toplantısında törenle sertifikaları kendilerine verilmiştir.

 Törende bizlerle beraber olan Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir KUŞ, Şube Müdürü Ahmet KÜÇÜKYİLMAZ, Bölge Müdürümüz  Mustafa KIRMIZI, Kurs Müdürü Ali Öztürk ve Teknik Operatörlük kursunun değerli öğretmenleri ,  toplantıya iştirak etmişler, Milli Eğitim Müdürü Kadir bey, Oyak Beton Avrupa Bölge Müdürü Mustafa bey, Kurs Müdürü Ali bey birer konuşma yaptıktan sonra operatörlük belgeleri pompa ve tarnsmikser operatörlerine verilmiştir.

  Çalışmada emeği geçen iş arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür eder , belgelerini alan operatörle de iş hayatında başarılar dileriz.

 

 

 
 
Copyright Teknik Sürücü Kursu Tüm Hakları Saklıdır.